Kakve tajne krije apartman na Jahorini? Tijana duže vrijeme bila u vezi sa Mladenom Samardžijom, na Instagramu život na visokoj nozi

Kakve tajne krije apartman na Jahorini? Tijana duže vrijeme bila u vezi sa Mladenom Samardžijom, na Instagramu život na visokoj nozi


U akciji “Tokio” slobode je lišen jedan od najvećih evropskih bjegunaca Mladen Samardžija.

Naime, pripadnici MUP-a RS i SAJ-a su Samardžiju lišili slobode na Jahorini, a upali su i u apartman(po nalogu Tužilaštva BiH) u kojem je boravio Samardžija za kojim je bila raspisana Interpolova potjernica.

U apartmanu su zatekli i bivšu suprugu smilana Tegeltije, Tijanu Tegeltiju.

Sa opasnim Samardžijom na Jahorini privedena i bivša supruga Milana Tegeltije

Prema medijskim pisanjima, Tegeltija je na informativnom razgovoru ispitana o odnosima sa slobode lišenim Samardžijom, te je nakon toga puštena na slobodu.

ATV saznaje da je ona duže vrijeme bila u vezi sa bjeguncem sa Interpolove potjernice.

Samardžija se već duže vrijeme nalazi u bjekstvu od slovenskog pravosuđa budući da je za njim raspisana potjernica zbog umiješanosti u organizovani kriminal.

“U okviru istrage Uprave za organizovani i teški kriminalitet koja je trajala duži period pod nadzorom Tužilaštva BiH, utvrđeno je da je M.S. nastavio da nakon bjekstva u BiH (čiji je državljanin) rukovodi organizovanom kriminalnom grupom koja se bavi međunarodnom trgovinom opojnim drogama na području Evropske unije, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Republike Crne Gore, te je samom istragom dokumentovan prijevoz i prodaja više od 40 kilograma kokaina i pola kilograma heroina”, saopćenje je MUP-a RS-a.

U akciji “Tokio” do sada je oduzet jedan kilogram kokaina, 8.000 KM, 122.580 eura, četiri pištolja, laptop, više mobilnih telefona, manja količina marihuane, 20 komada metaka kalibra 9×19 mm i više vozila.

Inače, Tijana Tegeltija se početkom 2022. godine našla, zajedno sa svojim bivšim suprugom, na listi američkih sankcija koje je izrekao State Department.

“Jako sam žalosna. Taman sam htjela doći. Nemojte šta zamjeriti”, napisala je ironično Tegeltija tada.

Inače, novinar Slobodan Vasković je u oktobru prošle godine na Instagram storyju kojeg je objavila Tijana, prepoznao i Nevenu Samardžiju, nekoliko puta hapšenu zbog narkotika.

Samardžija je lišena slobode i u akciji “Eskort 2”, kada je, između ostalog, oduzeto 1.113 grama nepoznate bijele praškaste materije, određena količina kokaina, novac u iznosu od 4.000 KM, tri laptopa, te rokovnici sa evidencijama osoba, brojevima telefona i troškova.

Kao što smo naveli prethodno, Tijana je bivša supruga Milana Tegeltije.

Dok su bili zajedno, nisu se libili demonstrirati “pučanstvu” kako se živi život na visokoj nozi.

Naravno, nakon prekida veze, fotografije su oboje izbrisali, ali, srećom ili nesrećom, internet sve pamti.

POGLEDAJ GALERIJU

Mediji su nedavno pisali da je Tijana bila dugogodišnja uposlenica M:tela, te je, navodno, prošle godine dala otkaz u ovoj kompaniji.

Prema fotografijama, proputovao je bivši bračni par Tegeltija “pola svijeta”.

Osim putovanja na egzotične lokacije, tu su bili i skupocjeni automobili, ali i fancy restorani.

Kritikovan je bivši predsjednik VSTV-a kada se pohvalio izlaskom u restoran tako što je uslikao meni, koji, sudeći po jelima, nije za svačiji džep.

POGLEDAJ GALERIJU

Tegeltiju su optužili da se bahati uz neizbježan komentar: “Pi*aj po sirotinji”.

Tijana je svojevremeno Milanu “dodijelila” i “certifikat” za najboljeg muža.

Tada mu je tepala “husbandić”.

Dok je još imala profil na Twitteru (sada X-u), Tijana Tegeltija se nije libila ni da “popljuje” one iz opozicionog tabora SNSD-a, ali i “udari” po Sarajevu. Tako je opozicionare nazivala “lopovima”, “lopužama” i “uhljebima”.

Komentarišući izjavu zastupnika u Skupštini KS Harisa Zahiragića o Sarajevo Film Festivalu i ovogodišnjem skandalu sa prikazivanjem filma o četnicima “Heroji Hilyarda”, napisala je: “E ovom ja pričam! Pola vas spava i šapuće na jastucima sa ovim što slave na sff i to pod okriljem Srpske”.

Nekoliko dana kasnije, povodom skupova podrške Miloradu Dodiku, Tijana je napisala:

“Neki ‘naši’ što ljube Sarajevo i slave Aliju tajno na jastucima bolje da ne idu…Lićimuri, k**ve i izdajnici što bi reko sveti Savo”.

Gledajući Instagram profil Dodikovog savjetnika, neki će reći da Milan Tegeltija pati za nekim ili nečim.

Tako je Tegeltija u posljednjih nekoliko mjeseci objavio nekolicinu videozapisa na kojima on lično pjeva srceparajuće, tužne i pretužne pjesme poput “A ja imam tebe, a kao da te nemam” tragično preminulog crnogorskog pjevača Rodoljuba Rođe Raičevića, “A ja ću da ti pesme pišem” Peđe Jovanovića, zatim od Džeja “Upalite za mnom sveće”…



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija