“Kakvo poniženje”: Vukanović u nevjerici nakon što je Dodik potpisao koalicioni sporazum s strankom…

Da je Republika Srpska pala na najniže i potonje grane pokazuje i tužna slika na kojoj Dodik i Željka Cvijanović potpisuju nekakav „Sporazum“ sa fiktivnom strankom na papiru, nekakvim „PDP-om 1999“, propalog udbaškog projekta Tihomira Gligorića iz epicentra zla, okupiranog Doboja.

Kakvo poniženje za nekad ugledne i važne funkcije predsjednika Srpske i člana Predsjedništva BiH, da se fotografišu sa marginalcima koji ne mogu dobaciti do par stotina glasova!?, piše Nebojša Vukanović na svom blogu.

“Pored nekog marginalca, advokata iz Doboja i poslušnika Obrena Petrovića, koji je ranije bio na zadatku službe kao predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Doboju, predsjednica RS-a i član Predsjedništva BiH ponosno se slikaju sa grobarom Željeznica Srpske i otpadnikom iz DNS-a Slavkom Gligorićem, uhljebom koji mjesecima kruži oko Dodika i vlasti kao mačka oko sira, traži neko namještenje i funkciju nakon što je smijenjen sa funkcije direktora Željeznica Srpske i Nešić ga isključio iz DNS-a”, piše Vukanović.

“Gligorić je, kao i mnogi, nakon decenija na funkcijama, postao ovisnik od vlasti, fotelje i funkcije jer nije lako poslije nekoliko decenija iskliznuti iz fotelje i izgubiti brojne privilegije. Ovo je samo jedan u nizu primjera koji pokazuju zašto je neophodno osloboditi institucije iz ruku neodgovornih, korumpiranih i bahatih, koji misle da na silu, papcima i političkom korupcijom vječno mogu ostati na vlasti”, poručuje Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79