Kamatar je htio iznuditi novac, muškarac ga udario

Nad 41-godišnjakom provodi se kriminalističko istraživanje zbog iznude u pokušaju, a nad 48-godišnjakom zbog sumnje u prijetnju, općeopasnu radnju, tešku tjelesnu ozljedu te ilegalno posjedovanje oružja

Policija istražuje 48-godišnjaka i 41-godišnjaka koje sumnjiči za više kaznenih djela. Mlađi je osumnjičen da je u petak uz prijetnje pokušao iznuditi novac od 48-godišnjaka na ime nepostojećeg duga, piše Dalmatinski portal.

Oko 23 sata dvojac se našao na parkiralištu u Ulici dr. Franje Tuđmana u Biogradu. Istragom je utvrđeno da je 48-godišnjak prilikom susreta pištoljem zaprijetio 41-godišnjaku, udario ga u glavu te u naguravanju ispalio jedan metak.

–  Nad 41-godišnjakom provodi se kriminalističko istraživanje zbog iznude u pokušaju, a nad 48-godišnjakom zbog sumnje u prijetnju, općeopasnu radnju, tešku tjelesnu ozljedu te ilegalno posjedovanje oružja – poručili su iz zadarske policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79