Kamenom je pretukao psa i ostavio ga u lokvi krvi u šumi

Riječ je o iživljavanju koje nas je šokiralo i smatramo da bi javnost to trebala čuti. Šokirani smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu, ispričala je žena

Šetajući šumom u Seketinu kraj Varaždina, brat je primijetio lokvu krvi. Vidio je susjeda, ali se nije želio petljati u tuđe stvari. Malo dalje vidio je i drugu lokvu, ispričala je sestra očevica za e-međimruje.

Nakon što je susjed otišao, njezin brat se, kaže, vratio. Vidio je psa kako leži u lokvi krvi, gotovo na izdisaju. Odjurio je kući te pozvao veterinare i policiju. Vlasnik je, izgleda, psa prebio kamenom.

– Riječ je o iživljavanju koje nas je šokiralo i smatramo da bi javnost to trebala čuti. Šokirani smo i ne vjerujemo da se to događa u našem susjedstvu – ispričala je žena. Policija će protiv zlostavljača životinje podnijeti kaznenu prijavu, a susjed će, po svemu sudeći, trebati potvrditi kako se uistinu radi o njegovu psu. Za život prebijene kujice trenutačno se bore veterinari. Iz Udruge Spas kažu da su je nazvali Stela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79