Kamera je snimila auto koji je za Novu ‘letio’ stepenicama

Kamera je snimila auto koji je za Novu ‘letio’ stepenicama


Nakon novogodišnje noći, 1. siječnja u 5.30 sati ujutro, djevojka u Mazdi sletjela je Schlosserovim stubama. Tri mjeseca prije toga isto se dogodilo pijanoj vozačici. Čitatelj koji živi u blizini poslao nam je obje snimke

A što da vam kažem!? Nova je godina, svakako je tamo mogla završiti, rekao je čitatelj koji je nedavno na Schlosserovim stubama zapazio ”krivo parkiranu” Mazdu.

Sad smo dobili i video nadzorne kamere.

Umjesto u zavoj, ona nastavila ravno

– U autu je bila plavokosa gospodična, činilo se da je zapela unutra. Još dva dečka su sjedila na zidiću izvana, a jedan me u prolazu pitao imam li žvaku. Oni su vjerojatno izašli kroz prozor – dodao je on.

Iz zagrebačke policije tad su potvrdili kako je oko 6.20 automobil sletio na Schlosserove stube i kako je nastala samo materijalna šteta.

Vučna služba izvukla je auto sa stuba.

U blizini Schlosserovih čitatelj koji nam se javio ima kuću na kojoj su postavljene nedazorne kamere. Poslao nam je snimku na kojoj se jasno vidi kako je vozačica s Mazdom nakon vjerojatno burnog dočeka, umjesto da prati cestu koja ulazi u zavoj, samo nastavila voziti ravno i tako u trenu preletjela gotovo sve do jedne stepenice, prenosi 24Sata.

Isti nam je čitatelj prije tri mjeseca poslao snimku gdje niz stube ‘leti’ druga vozačica.

Policija je na očevidu utvrdila da se radi o pijanoj 28-godišnjakinji.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija