Kamion se zabio u zid ispred ulaza centra

Iako je prednji dio kamiona zagrebačke registracije, koji prevozi tehničku robu, potpuno smrskan i šteta velika, ozlijeđenih osoba srećom nije bilo, kažu u policiji.

Obilna kiša, skliski kolnici, neprilagođenost uvjetima na cesti i nepažnja, zasigurno su kumovali prometnoj nesreći do koje došlo u utorak oko 15 sati pri samom ulazu u riječki Tower shopping centar na Pećinama.

Vidio sam kamion kako se spušta niz nizbrdicu, no nije se uspio zaustaviti na znak “stop” kako bi dao prednost autima koji se uključuju u promet iz smjera tunela. Izgledalo je kao da ga je iznenadilo auto koje se pojavilo iz tog smjera i kako bi ga izbjegao skrenuo je skliznuo u desno gdje je udario u betonski zid ispred samog ulaza u centar. Pri tom je oborio prometni znak i nekoliko stupića – kazao je svjedok nesreće.

Iako je prednji dio kamiona zagrebačke registracije, koji prevozi tehničku robu, potpuno smrskan i šteta velika, ozlijeđenih osoba srećom nije bilo – potvrđeno je iz PU primorsko goranske, prenosi 24Sata.

(VIDEO) Opljačkao, imao i pištolj, uhvatili su ga građani!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79