Kamiondžije junaci doba korone

22.09.2015., Bajakovo - Kolona kamiona koji cekaju prelazak granice u Bajakovu prema Srbiji sve je veca i duga je vise od pet kilometara. Promet osobnih vozila s obje strane granice za sada tece bez zastoja. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Proglašenje svjetske pandemije izazvene virusom COVID-19, vanredno stanje u našoj zemlji i blokada gotovo svih evropskih granica, „ruše“ svijet koji poznajemo.

Stotine hiljada oboljelih i milioni mobilisanih u zdravstvu ali i na održavanju svakodnevnog života junaci su ovog doba.

Nakon ljekara, ljudi kojima moramo pokazati posebno poštovanje su svakako vozači kamiona u domaćem i međunarodnim saobraćaju.

Da nije vozača kamiona u ovom periodu pandemije, junaka koji su svoje zdravlje i živote podredili opštem interesu, rafovi naših prodavnica bi bili prazni, kao i rezervoari benzinskih pumpi, apoteke i bolnice bez najbitnijeg zdravstvenog materijala i lijekova.

Pomozimo ovim hrabrim momcima ali i djevojkama da brže stigu na odredište, uputimo im osmijeh i pokažimo bar sada veliko poštovanje za posao koji rade!!!

Zbog proglašenja pandemije i opasnosti od širenja virusa COVID-19 poštujte savjete nadežnih organa!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79