Kamišević o optužbama da je mrzitelj dijaspore: Nisam, svakog bih natjerao da pokupi smeće

Mirnes Kamišević iz Jelaha postao je internet zvijezda nakon što je objavljen video u kojem je natjerao stariji bračni par iz dijaspore da pokupi smeće koje su bacili u rijeku Usoru tokom svog odmora u BiH.

Međutim, ima i onih koji su mišljenja da je Kamišević svojim gestom pokazao bahatost i netrpeljivost prema dijaspori pokazivajući “svoju građansku dužnost”, kao i da je sve uradio za trenutak medijske slave.

(VIDEO) Uhvaćeni na djelu: Bacili smeće u rijeku Usoru, pa ih je mladić natjerao da sve pokupe

Pitaju i šta bi se dogodilo da svi na taj način počnu uvoditi red u društvu.

Kamišević je u reakciji za “Avaz” kazao da bi zaustavio svakoga koga vidi da se tako ponaša.

– Taj obraz i karakter se nosi iz svoje kuće. To su dvije osobe koje imaju po 50 godina i nemaju osnovnu kulturu. Imam kćerku od šest godina i smijem se zakleti da to ona ne bi uradila. Sve sam stekao sam, sa svojih deset prstiju. Nikoga ne mrzim. Sa svima sam dobar, dosta radim sa dijasporom i nemam ništa protiv njih. Svi ljudi nisu isti. Ima i naših sugrađana koji su gori i ponavljam sva se kultura vodi iz kuće – rekao nam je Kamišević.

Mladić iz Jelaha koji je natjerao bračni par iz Njemačke da počisti smeće poznat po dobrom

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79