Kandidat s Pala: Kandidovao sam se zbog onih koji su stigmatizovani kao “pe*eri”, narkomani i delinkventi

Počele je predizborna kampanja za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, a desetine kandidata za načelnike i stotine za općinske vijećnike u narednih mejsec dana nastojat će “velikim planovima”, zanimljivim sloganima ili pak orginalnim obećanjima zadobiti povjerenje glasača.Kada je pak ovo potonje u pitanju, posebno zanimljivo je bilo obećanje koje je dao Nikola Čvoro, kadidat Demokratskog narodnog saveza za Skupštinu opštine Pale.U predstavljanju svojih političkih ciljeva , Čvoro je poručio:

– Da ne palamudim, kandidovao sam se zbog sebe i svih onih koji su godinama stigmatizovani kao “pederi”, narkomani i delinkventi samo zato što su drugačiji. Vikaću u ime svih nas. Boriću se za sve nas. Ne mogu da obećam ništa sem dvije stvari:

Prvo, nikad neću dići ruku protiv Pala i Paljana.

Drugo, sve što se bude dešavalo u Skupštini opštine Pale biće dostupno svima.

Za život i ljude Pala, naglasio je Čvoro.

Da li će navedene kategorije stanovništva Čvoru shvatiti kao svoj politički glas i pomoći mu da uđe u opštinsko vijeće, saznat ćemo za nešto manje od mjesec dana. Ipak, Čvori se mora skinuti kapu na orginalnosti njegove izborne poruke prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79