Kandidat SDA “isprintao” svoj lik u prirodnoj veličini i postavio pored puta

Kandidati za Lokalne izbore ove godine u načinu da dođu do što većeg broja glasova ne biraju sredstva, a u nastojanju da postanu prepoznatljivi su pokazali izuzetnu “kreativnost”, kako sloganima kojima su neki nailazili na podsmijeh javnosti, tako i često besmislenim potezima, poput penjanja na bandere.

Mnogi su u reklamne kampanje uložili velike novce, pa smo tako tokom mjesec dana lica pojedinih gledali sa bilborda, plakata, na TV ekranima, portalima, društvenim mrežama, ali i na neuobičajenim i neprikladnim mjestima poput školskog pribora ili omota prehrambenih proizvoda.

Svaki dan donosi nova iznenađenja koja prirede kandidati. Džemal Džemo Hurić pokušao je biti originalan i dopadljiv biračima. Da li je uspio, saznat ćemo za koji dan. On je odštampao svoj lik, fotografiju, u prirodnoj veličini i ona se nalazi u ilidžanskom naselju Doglodi.

Hurić je inače kandidat SDA za vijećnika na Ilidži pod brojem 35.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79