Kandidat za gradonačelnika Srebrenika, Dr Ibrahim Zukić, zloupotrijebio fotografiju sa predsjednikom Komšićem!

Ibrahim Zukić, kandidat SDA za gradonačelnika Srebrenika pohvalio se druženjem sa članom Predsjedništva BiH i liderom Demokratske fronte Željkom Komšićem. Pojedini mediji objavili su informaciju da je Komšić podržao SDA-ovog kandidata za gradonačelnika Srebrenika.

Demant DF-a prenosimo u cijelosti.

 

Povodom posjete predsjednika Željka Komšića gradu Srebreniku, dužni smo informirati javnost o pokušaju manipulacije i prevare građana našeg grada od strane kandidata za gradonačelnika gospodina Dr Ibrahima Zukića.
Naime, imenovani kandidat Dr Zukić, u maniru sitnog špekulanta, pripremio je privatnog fotografa i iz “zasjede” zaskočio predsjednika Komšića, nakon čega je fotografiju sa predsjednikom pokušao zloupotrijebiti kako bi javnost doveo u zabludu – na način da uživa podršku predsjednika Komšića i DF-a, što je apsolutna neistina.

Podsjećamo da se stotine građana toga dana slikalo sa predsjednikom Komšićem, pa tako i kandidat Dr Zukić koji je, međutim, bio jedini kojem je palo na pamet da to zloupotrijebi u političke svrhe na krajnje primitivan i bijedan način. Ovim činom kandidat Dr Zukić je zapravo pokušao da prevari građane grada Srebrenika, što ukazuje na to da je riječ o personi koja je spremna na sve kako bi se domogla vlasti.

U tom smislu postavlja se pitanje šta bi sve bio spreman da uradi kandidat Dr Zukić kada bi kojim slučajem došao na poziciju gradonačelnika, ako je spreman na ovakvu vrstu podvala u cilju dolaska na vlast? Upravo iz tih razloga, Gradski odbor Demokratske fronte Srebrenik smatra da kandidat Dr Zukić nije osoba kojoj građani trebaju dati povjerenje na predstojećim lokalnim izborima.

GO DF Srebrenik nastavlja svoju borbu za istinu i interese građana!
Srebrenik pobjeđuje!
Gradski odbor Demokratske fronte Srebrenik


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79