Kandidat za gradonačelnika u BiH s prosjekom 9,37!

Srpska demokratska stranka (SDS) i Partija demokratskog progresa (PDP) predstavile su zajedničkog kandidata za gradonačelnika Bijeljine, Ljubišu Petrovića.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović je rekao da je Petrović pokazao da „posjeduje sve kvalitete koji su potrebni da bude novi gradonačelnik Bijeline“.

Petrović je rekao da kao „budući gradonačelnik“ neće praviti podjele među ljudima i da će raditi u interesu svih građana.

Poručio je da će subvencionisanje svih radnih mjesta i pomoć poljoprivrednicima biti među glavnih prioritetima u njegovom radu.

Tomica Stojanović, predsjednik GO SDS Bijeljina, poručio je da je SDS, zajedno s partnerima iz PDP, izabrao najboljeg mogućeg kandidata za gradonačelnika.

“Riječ je o mladom poštenom i vrijednom čovjeku, a najbolji dokaz za to je podatak da je Medicinski fakultet u Beogradu završio s prosjekom 9,37”, naveo je Stojanović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79