Kanton Sarajevo: Policajci izdali 30 prekršajnih naloga zbog kršenja zabrane kretanja

Tokom protekla 24 sata policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo izdali su 30 prekršajnih naloga zbog kršenja zabrane kretanja između 20.00 i 05.00 sati.

Izdata su i 23 prekršajna naloga zbog kršenja naredbe o obaveznoj socijalnoj fizičkoj distanci i obaveznom korištenju zaštitne maske ili drugog prigodnog predmeta za vrijeme kretanja na javnom prostoru, kao i 2 prekršajna naloga zbog kršenja zabrane kretanja starijim od 65 godina.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Tokom dana će biti pojačane aktivnosti policijskih službenika Uprave policije na cijelom području Kantona Sarajevo s ciljem kontrole poštivanja naredbi nadležnih organa donesenih u vezi prevencije širenja coronavirusa, a za čiju provedbu je zadužen, između ostalih, i ovaj policijski organ, saopćio je MUP Kantona Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79