Kapidžić (SDA) opleo po Hadžifejzoviću: “Centralno smetljište” novinarstva pljuje najgore gadosti po ženi, ministrici, majci

Kapidžić (SDA) opleo po Hadžifejzoviću: “Centralno smetljište” novinarstva pljuje najgore gadosti po ženi, ministrici, majci


Kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo ispred SDA stranke, Faruk Kapidžić opleo je po poznatom bh.novinaru i vlasniku Face Televizije, Senadu Hadžifejzoviću.

 

“Centralno smetljište” novinarstva

Svi su oprezni, svi šute, svi oni koji bi trebali nešto reći na bolesno novinarstvo bolesnog novinara. Svi ispred akademske i političke zajednice boje se da ne budu oni tema u petak ili subotu naveče, a to ne bi bilo nikako dobro za njihove današnje i buduće pozicije i glasove. Zato šute i samo promrmljaju “ne gledam ja to, ne interesuje me” i kao mirni su.

Ja sam miran tek kada kažem.

I zato kažem, običan lopov, ucijenjena kukavica iskompleksirana imenom i porijeklom “hrabro” iz studija sa visine, pljuje najgore gadosti, ovaj put po ženi, našoj Ministrici vanjskih poslova, dostojanstvenoj gospođi, nečijoj majci i nani. “Hrabar” novinar i još “hrabriji” urednik demonstrira “hrabrost” i medijsku silu na jednoj ženi.

Isto tako “hrabro” traži određena i ciljana imena pljeskajući rukama, a ako ih od nekog časnog gosta ne dobije spisak potrebnih imena za blaćenje se povećava za ime istog.

Kakogod jedno je SIGURNO. “Centralno grijanje” će paliti petkom i subotom do drugog, a “Centralno hlađenje” od drugog.

Faruk Kapidžić dia


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija