Kasumović: “Aida Baručija će se povući iz većine dok Bećirović ne postane predsjednik SDP-a”

Kasumović: “Aida Baručija će se povući iz većine dok Bećirović ne postane predsjednik SDP-a”


Sa više od 2.000 glasova prednosti ispred protukandidata iz SDA Spahije Kozlića, prema još uvijek nepotvrđenim rezultatima, Fuad Kasumović ponovo je izabran za gradonačelnika Zenice. On je uputio čestitke Zeničankama i Zeničanima.

U izjavi za “Avaz” kaže da je prošao mnogo izbornih kampanja, ali prljaviju, podmukliju i bezobrazniju nije bilo od ove.

– Udarali su mi na porodicu, na dijete, to su tolike gadosti da ja na to nisam navikao. Svojim radom BHI je postala najjača partija u Zenici, drugi smo u ZDK.

Sada, u znak “podrške” SDP-u, kojeg je ovdje SDA kupila da uzme nešto glasova od mene, naša zastupnica u PS BiH Aida Baručija, zahvaljujući njoj je napravljena državna vlast, povući će se iz većine, neće biti njen dio, dok gospodin Bećirović ne postane predsjednik SDP-a. To je poruka od mene, prvi imate tu informaciju – kaže Kasumović.

Prema njegovim riječima, iako je bilo jasno da ne može dobiti više od 2.500 glasova, SDP je kandidirao svog kandidata kako bi pokušao ugroziti njegov rezultat. Kasumović najavljuje velike projekte, od olimpijskog bazena i najmodernije hitne pomoći do uređenja trgova BiH, odnosno Alije Izetbegovića.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija