Kazna nakon pobjede: Vozilo golmana FK Sarajevo nepropisno parkirano tokom utakmice

Golman Sarajeva Vladan Kovačević dobio je kaznu zbog nepropisnog parkiranja na trotoaru tokom finalne utakmice Kupa BiH u Zenici u kojem su nogometaši kluba s Koševa poslije boljeg izvođenja penala savladali Borac 4:1 (0:0).

Nakon trijumfa i velikog slavlja, golmana Sarajeva je nakon meča dočekalo pomalo neugodno iznenađenje u vidu “čestitke” ispod brisača.

Zenička policija napisala mu je kaznu zbog nepropisnog parkiranja, ali nakon početnog iznenađenja, Kovačeviću i ostalim igračima Sarajeva nije preostalo ništa drugo nego da se našale zbog novonastale situacije.

Svakako, to nije poremetilo njihovo slavlje, a za Bordo tim to je bio ukupno sedmi trofej u najmasovnijem klupskom nogometnom takmičenju u zemlji.

Inače, Vladan Kovačević je izabran za najboljeg golmana Premijer lige BiH u sezoni 2020/21., u izboru Sindikata profesionalnih nogometaša BiH, koji je u proteklim danima sproveo glasanje među igračima i trenerima Premijer lige BiH u sklopu tradicionalnog izbora najboljih pojedinaca – “Kristalnih 11”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79