Kazne aktivistima “Pravde za Davida” zbog uzvika “pravda” i natpisa “Tegeltija ostavka”

U ovoj grupi tvrde da su neki od njih dobili i po četiri prekršajna naloga, a za sutra su najavili da će predati zahtjev sa sudsko odlučivanje pred Osnovnim sudom u Banjoj Luci

Nekoliko aktivista grupe “Pravda za Davida” dobili su prekršajne naloge zbog uzvikivanja “pravda” i “pravda za Davida” u centru Banje Luke, kao i nošenja transparenata na kojima je pisalo “Tegeltija ostavka”.

U ovoj grupi tvrde da su neki od njih dobili i po četiri prekršajna naloga, a za sutra su najavili da će predati zahtjev sa sudsko odlučivanje pred Osnovnim sudom u Banjoj Luci prenosi Faktor.

– Ljudi koji se svakodnevno okupljaju u porti Hrama Hrista Spasitelja u Banjoj Luci i koji su protekle sedmice od PU Banja Luka, stanica Centar, dobili prekršajne naloge zbog uzvika “pravda” i “pravda za Davida”, kao i zbog lista papira formata A4 na kojima je pisalo “Tegeltija ostavka” ili na kojima je bilo nacrtano srce, sutra će zajedno predati zahtjev sa sudsko odlučivanje pred Osnovnim sudom u Banjoj Luci – najavili su članovi grupe “Pravda za Davida”.

(VIDEO) Davor objavio novu snimku sina Davida, mnogi su zaplakali

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments