Kažnjen s 1.000 maraka jer je pucao iz gasnog pištolja u blizini kuće Muriza Memića

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo identificirali su osobu koja je iz vozila upotrijebila plinsko oružje te su je prekršajno sankcionirali izdavanjem prekršajnog naloga

Bahati direktor FUCZ-a Enes Memić dao sinu službeno vozilo da ide na svadbu

Nakon što je krajem prošle sedmice ispred porodične kuće Muriza Memića ispaljeno šest hitaca iz džipa Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) koji je vozio Tarik Memić, sin Enesa Memića, v.d direktora FUCZ-a, pripadnici MUP KS izdali su prekršajni nalog revolverašu Senadu Botulji, piše Avaz.

Kako smo i objavili, Botulja je pucajući iz vozila FUCZ-a izazvao uznemirenje javnosti, prije svega članove porodice Memić. Nakon intervencije policije, on je pronađen i izdat mu je prekršajni nalog. Kako se saznaje, Botulja je kažnjen s 1.000 maraka jer je pucao iz gasnog pištolja, a kod istog su pronađena i 33 metka.

– Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo identificirali su osobu koja je iz vozila upotrijebila plinsko oružje te su je prekršajno sankcionirali izdavanjem prekršajnog naloga. Radi se o S. B., nastanjenom na Ilidži. Od njega su, uz izdatu potvrdu, privremeno oduzeti jedan plinski pištolj i 33 komada municije za isti – rečeno je iz MUP-a KS krajem prošle sedmice.

Oglasio se MUP KS nakon incidenta: Ništa ne ukazuje na to da je na meti bila kuća Muriza Memića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79