Kažnjena vozačica koja je centrom Travnika vozila 160 km/h. Ostala bez vozačke dva mjeseca?

Kažnjena vozačica koja je centrom Travnika vozila 160 km/h. Ostala bez vozačke dva mjeseca?


U četvrtak smo objavili video kako je vozačica skupocjenog Lamborghinija Urusa vozila 160 km/h kroz centar Travnika.

(VIDEO) Skupocjenim automobilom divljala Travnikom: Vozila 160km/h a policija joj ne smije ništa

Naime, ona je vozila 110 km/h iznad ograničenja, a ograničenje u ulici Bolnička u travničkom naselju Kalibunar je 50 km/h. U blizini se nalazi i Kantonalna bolnica u Travniku.

Urusom je upravljala vlasnica poznate Hari ćevabdžinice Ajla Merdan Hadžić, a video koji je objavila na društvenim mrežama je nazvan “Merdanki mogu šoferčine pozavidjeti”.

Kako je za Crnu hroniku zvanično potvrđeno iz policije, službenici PS Travnik identifikovali su vozačicu A.H. iz Travnika, koja je dana 09.11. u ulici Bolnička, općina Travnik upravljala vozilom marke Lamborghini, kojom prilikom je počinila prekršaj prekoračenja dozvoljenje brzine.

Navedena vozačica je sankcionisana u skladu sa važećim zakonskim propisima, rekao nam je izvor iz policije.

Zvaničnu informaciju nismo mogli dobiti o iznosu kazne, ali prema zakonskim propisima, vozač koji vozi 110 km/h preko ograničenja kažnjava se sa 400 KM, 2 boda i 60 dana zabrane upravljanjem vozilom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Mnogi Travničani su nam javili kako ovo nije prvi put da viđaju u gradu ovakvu vožnju Hadžićke, te govore kako joj policija ne može ništa. Izgleda da to baš i nije tako jer joj se konačno stalo u kraj.

Dok jedni čitatelji govore kako bi “Svi mi vozili ovako da imamo para kao ona i Urusa”, drugi malo svjesniji poručuju kako će biti prekasno ukoliko strada neko radi njene vožnje.

“Poslije stravične nesreće koja se desila prošle sedmice, samo nekoliko desetaka kilometara od mjesta gdje dotična divlja, u kojoj je život izgubio mladić kog sam lično poznavao, zlatan momak, koji je i te kobne noći sve napravio kako treba, a stradao je od slični ovoj “šoferčini”, meni se vožnja gadi mjesecima i onda vidiš ovakvo nešto i još poraznije što vidiš da ima onih koji isto podržavaju… Tonemo kao civilizacija sve dublje”, napisao je Mahir G.

Visočanka Hava V. kaže da “Uz pjesme Ace Lukasa se i vozi tako divlje i bahato, jer takav im je mentalni sklop, ne bi tako vozila da sluša drugu vrstu muzike”, dok Sevledina B. kaže da ju je “Spucao pubertet u 50 tim, šta onda reći omladini”.

Pročitajte ostale komentare čitatelja.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija