Kćerka Bakira i Sebije Izetbegović udaje se sutra, na vjenčanje stiže i Erdogan

 

Jasmina Izetbegović, kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića i direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović sutra se udaje u Sarajevu.

Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić vjenčat će se u Sarajevu

Njen izabranik je biznismen Ćamil Humačkić, koji je porijeklom iz Stoca, ali živi u Njemačkoj. Na internetu se može pronaći podatak da je vlasnik Dyos Technology iz Berlina, a završio je Humboldt unverzitet.

Svadba će biti održana sutra u poslijepodnevnim satima u hotelu Evropa. Prije toga bit će održano šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji.

Treba istaći da će ceremoniji vjenčanja prisustvovati i predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan koji između ostalog i ovim povodom stiže u Sarajevo.

Erdogan bi sutra trebao otvoriti rekonstruisanu Baščaršijsku džamiju koja je obnovljena sredstvima turske razvojne agencije. Također održat će sastanak sa članovima Predsjedništva BiH, sa kojima je planirana i večera.

Ogromne pripreme za svadbu kćerke Bakira i Sebije Izetbegović: Pogledajte šta se sve dovlači u hotel Evropa


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79