Kćerka Milorada nije ostala dužna Stanivukoviću: Laž je da je bašta “Agapea” nelegalna, imate li dozvolu za Vaše dvorište

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković najavio je rušenje nelegalnog dijela ugostiteljskog objekta “Agape” koji je u vlasništvu Gorice Dodik, kćerke predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Stanivuković je kazao kako će rješenje o ruđenju dijela “Agapea” donijeti naredne sedmice.

Nije dugo trebalo, a Gorica Dodik je odgovorila Stanivukoviću.

– “Poštovani” gradonačelniče, “Boska” u kojoj se nalazi restoran “Agape” ima upotrebnu dozvolu koja je izdata 1. avgusta 1979. godine. Ista je izdata u skladu sa projektnom dokumentacijom i odobrenjem za gradnju. U projektu je ucrtana bašta, za koju Vi tvrdite da je nelegalna. Vi u medijima pokušavate predstaviti po milioniti put Vašu laž kao istinu, u nadi da će to proći bez reakcije, pominjući članove porodice Dodik da dobijete na značaju. Tako da je i “Agape” legalan i to je ono što Vas najviše žulja, a bilo bi pametnije da se pobrinete za Vaše dvorište i dobijete dozvolu za to, kada ste već toliko pošteni. U suprotnom nemam ništa protiv da zajedno srušimo sve što je nelegalno u ovom gradu, napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

Također je dodala i kako je bašta “Agapea” sporna samo zbog njenog imena.

– Laž je i da je mene neko čekao, to znamo i Vi i ja, kao što oboje znamo da “tenda” ne bi bila vijest da nema mog imena. Ovo Vaše neograničeno lupetanje jedino mogu da pripišem vašoj dijagnozi patološkog lažova, dodala je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79