Kćerka policijskog komandira MUP-a TK družila se sa kriminalcem Sulejmanovićem: “Ovo je bila zadnja kafa”

Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode ko je otkrio lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Da li je policajca ili neko treći? Zasigurno je policijski službenik jer je samo policija znala gdje se krije žrtva tragedije.

Redakcija portala Crna-Hronika saznaje da se sa okorjelim kriminalcem družila i kćerka samostalnog inspektora i komandira MUP- TK. Sa njim je “ispijala kafe”, slikala se te se javno hvalila s tim.

“Ovo je bila zadnja kafa” – poslala je kćerka komandira svojoj jaranici, a kao prilog poslala je sliku sa zajedničke kafe saznaje Crna-Hronika.

Šta je radila, o čemu su pričali, kćerka komandira MUP-a TK PS Gradačac i osoba iz kriminalnog miljea zbog koje je Gradačac drhtao. Bojali su ga se i policijski službenici.

Nermin Sulejmanović je od ranije poznat policiji: Imao je više tučnjava. Bavio se i drogom

Sulejmanović je već imao nekoliko nasilničkih ponašanja, tučnjava, a bavio je i trgovinom droge, iznudama a poznat je i po fizičkom nasilju, reketiranju kao i maltretiranju lokalnog stanovništva tako i policijskih službenika.

Šta zajedničko imaju kćerka komandira policije i ogorjeli kriminalac istražit će Tužilaštvo.

Nermin Sulejmanović od ranije je poznat policiji a njegovo ime nalazilo se u crnoj-hronici. On je 2013. godine uhapšen kao član velike narko-grupe na čelu sa Emirom Kodžagom. U okviru tadašnje akcije MUP-a TK, uhapšeno je 25 osoba ukupno.

Godinu dana kasnije postao je poznat po tome što je pokušao prokrijumčariti 806 kilograma marihuane u Hrvatsku. Njegova “posada” uhapšena je na brodici blizu Primoštena, ali i on u okviru, akcije “Nikita”. Pali su jer su mislili da mogu proći neopaženo pored lučke kapetanije i jesu, ali nisu znali da ih policija prisluškuje.

Za njim je bila raspisana i međunarodna potjernica 2016. godine, zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Posljednjih godina gradio je karijeru kao bodybulider i fitness trener. Osvajao je prva mjesta. Prošlog ljeta je u Pragu osvojio prvo mjesto u bodybouilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB Diamond cup. Nakon svakog osvojenog zlata prozvali su ga i “gradačačkim šampionom”. Bio je vlasnik teretane i “ugledni trener”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79