Kćerka Putinovog glasnogovornika: Sankcije su nepravedne, sad ne mogu putovati

Elizaveta, kćerka Putinovog glasnogovornika Dmitrija Peskova, otkrila je za Insider što misli o ruskoj invaziji na Ukrajinu te sankcijama koje su uvedene za njenu zemlju.

“Za mene je uvođenje sankcija potpuno nepravedno i neutemeljeno. Bila sam stvarno iznenađena jer mislim da je čudno uvoditi sankcije nekom tko ima 24 godine i nema nikakve veze sa situacijom”, kazala je.

“To neće utjecati na mene financijski, ali osjetila sam utjecaj širih sankcija i izolacije zemlje od globalnog financijskog sustava. To znači da više neće biti putovanja u mjesta poput New Yorka. Uznemirena sam jer bih htjela putovati, a volim različite kulture”, požalila se Elizaveta.

Dodala je kako, iako je jako vezana uz svog oca, nije kao on.

“Nisam odgovorna za rusku invaziju na Ukrajinu”, rekla je.

“Ja sam za mir, ne samo u Ukrajini nego i u cijelom svijetu”, rekla je. “Neću govoriti o situaciji koja se događa. Mogu govoriti samo o sankcijama i mogu samo reći što osjećam i što mislim o tome.”

“Ljudi misle da će sankcije imati utjecaja na Ruse, ali to je deluzija. Zapadne zemlje ne razumiju kako ruski sistem funkcionira”, zaključila je.

Podsjećamo, na početku invazije Elizaveta je kritizirala napad Rusije na Ukrajinu, no ta njena objava uskoro je obrisana s Instagrama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79