Kćerka ubijene majke otvorila dušu! to je bio čovjek…

ĆERKA UBIJENE VLADANKE VUČELJIĆ “To je bio čovek koji je navikao da sve dobije, i njegova sujeta nije mogla da podnese što ga je ostavila”

“Čovek s kojim je moja majka raskinula vezu posle 10 godina nije mogao da podnese to što ona više ne gaji nikakve emocije prema njemu. Kada je shvatio da nešto po prvi put nije pod njegovom kontrolom, proradila je sujeta i tad je pucao u nju.”
Ulaz u kojem je ubijena Vladanka Vučeljić

Ovako za “Blic” priča Jovana Vučeljić (25) o odnosu svoje majke Vladanke (54) i beogradskog advokata Dragiše Kecojevića (68), koji je osumnjičen da je Vladanku ubio hicima iz pištolja u subotu oko ponoći dok je ulazila u zgradu u kojoj je živela.

– Pre šest meseci prekinuli su vezu dugu 10 godina. On to nije mogao da podnese, ali od njega se ovako nešto nije očekivalo. Za tih 10 godina ponašao se apsolutno korektno i normalno, nikakvog verbalnog ni fizičkog nasilja nije bilo. Međutim, kako se radi o osobi koja je uvek dobijala i bila na uticajnim položajima, ovo je bila situacija da je prvi put nešto izgubio. Proradila mu je sujeta kada je shvatio da ne može da je vrati i to je bio razlog za takav zločin – kaže Jovana Vučeljić.
Vladanka Vučelić
Foto: Privatna arhiva Vladanka Vučelić

Jovana kaže da su Kecojević i njena majka imali kratke prekide i tokom veze, međutim, Vladanka je ovaj put odlučila da konačno prekine emotivni odnos.

– Moja majka odlučila je da definitivno stavi tačku na tu vezu zbog toga što su emocije prestale još pre godinu dana i ona mu je lepo to objasnila. Nakon raskida on je pokušavao na sve načine da je ubedi da mu se vrati, a krenuo je i sa pretnjama poput toga da mu vrati poklone koje joj je tokom veze kupio, izvodio je moju majku na večere zbog kojih je bila uplašena da bi posle njih mogao da počne da je prati. Što se, nažalost, i obistinilo i desilo se to što se desilo – dodaje Jovana.

Osumnjičeni Dragiša Kecojević priveden je u nedelju i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Kako je “Blic” već pisao, kamera na ulazu u zgradu snimila je ubistvo, kao i ono što je njemu prethodilo. Na snimku se vidi kako Vladanka priča sa komšijom, a zatim se vidi muškarac sa kapuljačom koji drži pištolj i puca.

Dalja istraga trebalo bi da potvrdi da li je Kecojević na tom snimku i da li je on pucao. Vladankina ćerka, međutim, to ne dovodi u pitanje.

– Za smrt moje majke kriv je njen dugogodišnji partner Dragiša Kecojević – “ugledan čovek, pravnik”. Monstruozni čin neočekivan od njega bio je uperen u grudni koš jedne divne žene. Moja majka bila je izuzetan čovek, vrlo uspešna žena, pre svega dobar prijatelj i majka – dodaje Jovana.

 

CrnaHronika/Blic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79