Keljmendi za CH: Nemam nikakve veze sa hapšenjem u Sarajevu! Dijete mi je u šoku, tužit ću sve!

Danas je ispred Avaz Twist Towera izvedena operativna policijska akcija pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo zbog prijavljene prijetnje novinaru.

Iz MUP-a KS za Klix.ba je potvrđeno da policajci vrše kontrolu određenih osoba i vozila koja su se nalazila u neposrednoj blizini.

Akcija sarajevskih specijalaca ispred Avaz Twist Towera zbog prijetnji novinaru

“S obzirom na to da su već jučer o svemu bili službeno upoznati, pripadnici MUP-a KS danas su došli pred ‘Avaz Twist Tower’ radi zaštite neometanog rada novinara”, navedeno je.

Ispred Avaz Twist Towera prisutan je veliki broj pripadnika specijalne jedinice MUP-a KS, koji su naoružani dugim cijevima.

Cijelom nemilom događaju svjedočio je i Elvis Keljmendi, koji je vodio dijete svog brata na pregled u kliniku doktora Emira Talirevića koja se nalazi u Twist Toweru.

“Izvršen je pretres nadamnom i malodobnim djetetom. Nemam veze sa bilo kakvim prijetnjama. Poznaje lica koja su također pretresena i koja nisu imali oružje. Jedno lice je imalo pištolj u motornom vozilu a to lice ima dozvolu za nošenje vatrenog oružja. Dr. Talirević pravi termine i naručuje svoje pacijente i ta ordinacija se nalazi u Twist Tower-u.

Tužit ću sve, i policajce koji su vršili pretres, pogotovo zbog šoka koje je dijete doživjelo.

Da li je tužilaštvo dozvolilo moj pretres? To će biti pitanje za sud. Nisam nikoga udario, nisam nikome prijetio. Maloljetno dijete doživjelo je šok i trenutno se nalazim kod psihologa.” – izjavio je kratko Elvis Keljmendi za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79