Kenan Musić: “Da sam nekome dužan? To su notorne laži!

Kenan Musić, predsjednik Udruženja mladih umjetnika BiH i direktor Omladinskog film festivala Sarajevo, prozvao je Armina Muzaferiju te najavio tužbu protiv njega.

Kenan Musić jedan od organizatora protesta u Sarajevu: Optužili me za šovinizam, islamofobiju, vrijeme je da im pokažemo ko se ovdje pita

“Lokalni slavuj Armin Muzaferija, koji inače živi od SDA predizbornih skupova, nakon dvije godine komentrisanja po portalima da sam ‘narkoman i lopov’ počeo sad javno da me naziva čaršijskim prevarantom. Ako je odbijanje da se plati nešto što nije dio dogovora i nema pokriće i predstavlja klasicno cigančenje – lopovluk onda Armin mora naučiti nove termine.

Pored tužbe koju će Armin dobiti, danas ću se potruditi da FUP i Tužilaštvo se pozabave načinom na koji je pošteni Muzaferija dobijao poslove. Pisanja da sam ja nekome dužan su notorne laži. To se očekivalo. Festival koji vodim ima svojih problema, ali da je 1% istina što plsiraju ja ne bi mogao hodati ovim gradom od bruke. Hvala Bogu s ponosom prošetam od Vijecnice do Vjecne vatre i pozdravim se sa svima.

Pozivam medije koji žele da se bave žutom štampom da nas prvo kontaktiraju i saslušaju zvanični stav Festivala. Kao što sam već rekao – Festival nikome nije ostao dužan i neće dok god ga ja vodim, ali neće pristajati na utjerivanje dugova i na spletke slicne ovima!
Da nije istina da ‘ko pjeva zlo ne misli’ naš Ara je čisti primjer.” – napisao je Kenan Musić na svom Facebook-u

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79