Kenan Uzunović tvrdi da je snimak u kojem je vulgaran, ustvari “montiran snimak”

Društvenim mrežava kruži snimak na kojoj se Kenan Uzunović, nosilac liste BHI KF za Parlament FBiH, na veoma vulgaran način obrača konkurentima SDA i NES-a.

Kako kaže, od članova SDA i A-SDA je dobijao prijetnje kako će ih neko sačekati ispred zgrada, a na kraju videa im poručuje “nek nam se napuše ku**a”.

@crnahronikaofficial

Kako izgleda govor političara u BiH? #crnahronika

♬ original sound – crnahronikaofficial

Uzunović je poslao dopis medijima u kojem tvrdi da na lažnim stranicama koje finansiraju SDA i A-SDA (NES) kruži ovaj montirani snimak.

“Od jutros se na društvenim mrežama, tačnije lažnim stranicama koje finansiraju SDA i A-SDA objavljuje videosnimak na kojem je montiran kraj snimka.

Naime, jedina istina iz videa, što je i autentično sa snimka, jeste da sam proteklih dana izložen prijetnjama i porukama, praćenjem i pokušajima zastrašivanja jer upravo gore navedene politike pokušavaju na ovaj način ugasiti moju želju za političkim angažmanom i iskrenoj namjeri da sve ono dobro što smo uradili na nivou Grada prenesemo na više nivoe, govori Uzunović koji na kraju govori da se danas suzdržava od odgovora onim koji su navodno, montirali ovaj video.

“Iako bih možda poručio mnogo toga zbog prijetnji, praćenja i udara na mene i moju porodicu, ovaj put sam se suzdržao upravo iz razloga što ne želim trošiti riječi na one koji će uskoro postati prošlost i završiti na političkom smetlištu”, kaže Uzunović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79