Klanjana dženaza tragično nastradaloj djevojčici iz Kaknja

U saobraćajnoj nesreći nesreći koja se u petak oko 5:50 dogodila na autocesti A2 kod čvora Zaprešić u Hrvatskoj poginula je 18-godišnja Senija Goralija iz automobila bosanskohercegovačkih oznaka, dok su tri osobe zbog ozljeda prebačene u zagrebačke bolnice, izvijestila je policija.

Do nesreće je došlo nakon što je 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine skrenuo svojim Audijem bosanskohercegovačkih oznaka iz lijeve u desnu saobraćajnu traku autoceste u smjeru sjevera, nakon čega je udario u stup.

Detalji nesreće u Hrvatskoj: Preminula Senija Goralija učenica tehničke škole iz Kaknja

Dženaza se obavila danas nakon ikindije namaza ispred džamije džemata Slapna Gora.

“Draga moja djevojčice,
Danas sam te zadnji put vidjela bila si nasmijana najljepše si dijete bila. Vidiš više te nema i samo ću dolaziti na ovo mjesto. Da ti Allah dragi podari najljepše Džennetske kapije. Amin😭😭”

Rodica tragično stradale Senije: Kako da tebi dolazim na mezar, moja Senči!?

Sada si na boljem svijetu i mi te molimo da nam čuvaš mjesto u Džennetu jer sa sigurnošću mogu reći da ti to zaslužuješ. Nikada te ova škola, niti ovaj razred neće zaboraviti. Teška će biti godina bez tebe Seno moja, a kako ova, tako i svaka naredna sve dok se i mi ne rastanemo sa ovim nepravednim i prolaznim dunjalukom. Nikada te neće zaboraviti tvoj III-M. Tebi želimo da ti Allah podari vječni rahmet, a tvojoj porodici i nama sabur i strpljenje, jer svako će biće smrt okusiti – napisali su prijatelji.

Učenici u Kaknju se opraštaju od školske drugarice Senije, život izgubila u saobraćajnoj nesreći

  Otprilike negdje do 3:50h ili do 3:55h je bio na Palama, postoji i video snimak

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79