Klubovi oplakuju rukometaša Denisa Tota, bratova objava je posebno srceparajuća

 

Rukometni klubovi iz regiona šokirani su tužnim vijestima o smrti Denisa Tota, hrvatskog rukometaša koji je preminuo u Skoplju.

Denis Tot je preminuo danas u 27. godini života od posljedica srčanog udara. Iako su u početku mediji špekulisali da je pretučen u nočnom klubu, to nisu bile tačne informacije jer je Tot doživio srčani udar.

Ova informacija je rastužila svijet rukometa u regionu. Od njega su se oprostili bivši klubovi, ali i ostali rukometni kolektivi s Balkana.

“U nevjerici i bolno pišemo da se opraštamo od Denisa Tota. Prerano nas je napustio. Hvala ti za sve trenutke. Počivaj u miru. Rukometni klub Poreč izražava sućut porodici, prijateljima, RK Butel, cijeloj rukometnoj porodici i svima koji su bili dio njegovog života”, naveli su iz RK Poreč u kojem je Denis igrao tokom jednog dijela karijere.

Oglasili su se i iz Rukometnog saveza Hrvatske, a posebno emotivna bila je objava njegovog brata Borisa Tota koji je također profesionalni rukometaš.

“Prerano si nas napustio. Dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe”, objavio je Boris Tot, brat preminulog hrvatskog rukometaša.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79