Ko će se provoditi na Maldivima za 2.400 KM

Istanbul, Rim, Venecija, Atina, ali i Dubai i Maldivi, samo su neke od destinacija kojima je veliki broj Bosanaca i Hercegovaca rezervirao posjetu za 8. mart. Turistički radnici ističu da je ove godine mnogo više onih koji su odlučili da svoje partnerice počaste putovanjem za Dan žena.

Pješčane plaže

Za neka odredišta, potvrdili su za “Avaz”, mjesta su rezervirana i mjesec unaprijed. Interesantno je i da se sve više građana odlučuje za atraktivnije destinacije nego što je to bio slučaj ranijih godina.

Usamljeni otok usred okeana, tirkizna boja mora, pješčane plaže sa palmama, plivanje sa stotinama vrsta riba… samo su neki od razloga zbog čega je u rekordnom roku popunjena ponuda za Maldive. To nam je potvrdila i Lejla Fočo iz turističke agencije “Relax Tours”.

– Osim standardno aktuelnog Istanbula, koji je ove godine premašio sva očekivanja, vrlo brzo su se popunila mjesta za Maldive. Grupni program košta 2.399 KM, a kreće se 6., dok je povratak 15. marta. Ovogodišnja prodaja bila je veoma dobra, a aranžmani za Istanbul i Dubai su, također, rano rezervirani – kazala je Fočo.

U cijenu su uključeni povratna aviokarta s aerodromskim taksama i smještaj u hotelu sa tri zvjezdice.

U agenciji “Centrotours” odavno su rasprodata putovanja za Istanbul i Dubai. To nam je potvrdila uposlenica Jasmina Delalić.

Direktni letovi

– Imamo osam garantiranih polazaka. Neki polasci su već rasprodati, a ostalo je mjesta za Atinu, Dubrovnik, Rim, Toskanu i Veneciju. Cijene se kreću od 165 pa do 1.289 KM, koliko je koštao najskuplji program, a to je Dubai – rekla je Delalić.

Prema njenim riječima, Istanbul je tražen, jer se mogu naći vrlo jeftine ponude, ali i direktni letovi. Za tri noćenje potrebno je izdvojiti 249 KM, plus aerodromske takse.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79