Ko Denisu Stojniću prijeti smrću: “Spusti se malo na zemlju, pretjerao si, ovo ti je samo opomena”

Uroš Živković, pjevač iz Srbije, na jednom nastupu otpjevao je skandaloznu nacionalističku pjesmu “Ne volim te Alija, zato što si balija”, a MMA borac Denis Stojnić je osudio ovakav čin.

Erko Jun i Denis Stojnić prozvali pjevača Uroša Živkovića: Pozivamo te u kavez na jedan sparing da vidiš kako će ti se zgaditi…

Ovom prilikom reagirali su MMA borci iz BiH, Denis Stojnić i Ermin Junuzović, poznatiji kao Erko Jun.

“Nadam se derište jedno da nisi ni svijestan koliko štete nanosiš prije svega sebi i napredku svog uma i duha, pa tek onda koliko bola i tuge unosiš u ljude koji su na svojoj koži osjetili sve patnje rata!?

Pa 1999 godište, ma da ne kažem u kojem djelu po*nog organa svog oca si bio dok je tutnjio rat i krvoprolića na ovim prostorima i ti se našao da promoviraš nacionalnu netrpeljivost pjesmama koje pozivaju na mržnju i ubistva. Ti ćeš da pozivaš na klanja svoje fanove i to samo zato jer te neka luda glava zakitila sa 50 KM.” – piše Ekskluziva.

Koliko je sve otišlo predaleko pokazuje i poruka koju je Stojnić dobio. Riječ je o javnoj prijetnji koja je više nego jeziva, a istu možete pogledati na fotografiji ispod:

“Denise spusti se malo na zemlju. Pretjerao si! To je samo opomena za ubuduće a za Uroša Živkovića što si objavio, sram te bilo, je*em li ti klicu porijeklo čitavo, i mrtvu i živu familiju ti je*em. Pokvareno balijo napaćena! Krmak jedan, nisi svjestan da te noć može progutati u Sarajevu! Mnoge žestoke i jeb*ene frajere je progutala a tebe će još brže. A kafić može da ide u zrak, auto, kuća pa ti nastavi tako.” stoji u poruci koju je dobio Denis Stojić!

 

(VIDEO) Produkcija “Grand” podržala Uroša i promovisala njegovu novu pjesmu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79