Ko je djevojka kojoj je hostesa Naida Karić zapalila auto: Bila je ljubav MMA borca, onda mu je druga rodila dijete…

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu kćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije prebolio svoju najveću ljubav

 

 

Bivša djevojka MMA borca i učesnika Parova Benjamina Spahovića, Mina Mateljan, ostala je bez automobila budući da joj je hostesa Naida Karić zapalila automobil.

 

Naida je zajedno sa još sa tri osobe privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja.

 

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu kćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije prebolio svoju najveću ljubav.

 

Spahović je prošle godine učestovao u realitiju “Parovi”, kada je nevjenčanu suprugu Aleksandru prevario sa čak četiri djevojke, a potom je molio producente rijalitija da uvedu i Minu Mateljan.

Do paljevine Mininog golfa 7 navodno je došlo jer je Naida bila u svađi s vlasnicom te je naredila da ga zapale. Ostala tri vozila su oštećena u požaru jer su se nalazila na parkingu u blizini zapaljenog “golfa 7”.

 

mina-mateljan

 

Osim Naide, u Tužilaštvo su predati i njen momak Muris Hodžić te Haso Mujić i Amel Jašarević. Njima se na teret stavljaju teška krivična djela protiv sigurnosti ljudi i imovine i izazivanje opće opasnosti, kao i krivično djelo podstrekavanje.

 

Naida Leis Karić radi kao hostesa na sajmovima automobila i bavi se modelingom.

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79