Ko je Emir Hadžimujović – Sandžački lav: Kikbokser čuvao nekad Bali-bega, a sada puca po ljudima

Emir Hažimujović, zvani Sandžaki lav, osumnjičen je da je danas u 14:30 sati iz vozila u pokretu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja te ranio Amina Starčanina, sina novopazarskog biznismena koji se godinama bavio proizvodnjom tekstila. Srbijanski mediji prozvali su ga Kralj tekstila.

No, ko je Emir Hažimujović – Sandžački lav? Srbijanski mediji prvo su pisali da je riječ o visokopozicioniranom funkcioneru SDP-a, a potom da je riječ o kikbokseru. Hadžimujović je na stranice crne hronike dospio još 14. marta 2016. godine, kad je upucan. Kritične noći osiguravao je koncert pjevača Šake Polumente. Interesantno je da je Emir bio i tjelohranitelj čuvenom liku iz Turske serije Bali-begu kad je došao da posjeti Srbiju.

Prema prvim informacijama, kikbokser je otvorio vatru iz vozila u pokretu. Za sada se još ne zna je li napadač bio sam ili je imao pomagače. Nije poznat ni motiv za ovaj obračun.

Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo došla na mjesto pucnjave i pružila pomoć ranjenom mladiću. Upucani mladić je van životne opasnosti, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments