Ko je Kiko u Dodikovom kabinetu: Izgleda da i sam traži odgovor na to pitanje

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak iz kabineta predsjednika RS-a Milorada Dodika na kojem je izvjesni Milomir Kiko Klincov. On je nedavno snimio video i u društvu SNSD-ovca Vlade Đajića, direktora UKC-a u Banjoj Luci

Kiko je započeo svoju izjavu hvaleći svoje poznastvo s Dodikom i Đajićem, poručujući kako će njihov “tim” voditi narod Republike Srpske prema prosperitetu, pomirenju i blagostanju. “Pozdrav za Vladu Đajića, Mileta Kitića, Halida Muslimovića i mog brata Milorada Dodika,” dodao je.

I dok se mnogi pitaju kako je Kiko završio u Dodikovoj kancelariji i zašto, Saša Trivić, predsjednik Unije poslodavaca Republike Srpske, ima odgovor: Kiko je budući pomoćnik ministra, samo čekamo da vidimo čijeg.

“Tragedija je kako je on prošao na kapiji. Mi smo tri puta tražili pismeni sastanak s predsjednikom i niko se nije udostojio odgovoriti, a Kiko pravi šou u kabinetu,” napisao je Trivić.

Nisu ostali ni lideri sindikata ravnodušni prema ovom snimku. Božo Marić, predsjednik Sindikata uprave Republike Srpske, ispod videa je komentirao: “Ima li dno podrum?”

Kiko Klincov nije nepoznat ni na drugim poljima. Prije dvije godine, gostujući u Teleringu na RTRS-u, poklonio je ikonu od, kako tvrdi, 24-karatnog zlata Miloradu Dodiku.

Ako to nije dovoljno, Klincov se okušao i u muzici. Njegova pjesma “James Bond” na YouTubeu ima blizu 100 hiljada pregleda.

Na pitanje kako bi se predstavio, Klincov je prije dvije godine na RTRS-u rekao da ni sam ne zna ko je. “Radio sam kao voditelj, pa u pozorištu na sceni, pa po ambasadama, pa se sretao s Inzkom, sa opozicijom i pozicijom, sa estradnim ličnostima poput Mileta Kitića, Halida Muslimovića. Ja sam neka multimedijalna ličnost”, rekao je tada i dodao: “Više ne znam ni ja…”

Dakle, Kiko Klincov – novi superheroj Republike Srpske, budući pomoćnik ministra ili samo multimedijalna ličnost koja zabavlja svojim izjavama i pjesmama, vrijeme će pokazati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79