Ko je Merima Milkić i kakve veze ima sa Mustafom Alajmovićem?

Nakon objavljivanja niza fotografija i videozapisa koje su podigle buru u bosanskohercegovačkoj javnosti, Mustafa Alajmović se našao na stubu srama.

Jedna od osoba čija uloga nije poznata je i Merima Milkić, a na redakcijski mail portala Crna Hronika stigle su desetine fotografija Merime i Mustafe sa putovanja u Tursku, ali i mnogih drugih dešavanja.

Novi dokazi: Mustafa Alajmović lažirao slike da bi dobio novčanu pomoć?

Tako je Mustafa bio prisutan na ,sunećenju’ Meriminog djeteta, a nije tajna da je Merimi kupovao ruže, igračke i mnoge druge poklone, koje bi Merima fotografisala i javno objavila na Instagram i Facebook profil.

Alajmović tvrdi da je Merima zapravo pomagala Zehri u njenoj bolesti, ali fotografije do kojih stižemo ipak pokazuju suprotno.

Uloga Merime mogla bi biti ključna i u skandaloznom videoklipu u kojem Mustafa daje ogromne novce muzičarima. Naime, Merima je 2020. godine na društvene mreže objavila fotografiju sa sporne svadbe, a na snimku se vidi i Merima i Zehra.

Javnosti se ponovo obratio i Mustafa Alajmović

Mustafa se obratio i javnosti, ali nije komentarisao nove tvrdnje i dokaze kojima ga se sumnjiči za prevare i malverzacije. Naprotiv, Mustafa je u svojoj Facebook objavi, popraćenoj nizom fotografija, nabrojao svoje humanitarne akcije u periodu od 4 godine.

Šta kažu Elvedin Pezić i Adnan Mrkonjić o Mustafi Alajmoviću?

“Za svaki dinar koji je urucen meni sam hajr cinio za svaki amanet koji mi je dat sam potvrdu napravio za svako dobro koje ste mi nalozili da uradim sam uredno snimio” – naglasio je Alajmović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79