Ko je Mustafa Bašalija, kojem je zapaljen stan u Sarajevu

Vijest da je zapaljen stan Mustafi Bašaliji, učesniku rijalitija, zaintrigirala je javnost. Ko je taj momak, pitaju se mnogi.

Mustafa Bašalija iz sarajevskog naselja Dobrinja, totalni anonimus, jedan je od učesnika rijaliti šou programa “Novajlije”, koji se prikazuje na Happy TV-ju, piše Avaz.

Rijaliti se razlikuje od svih dosadašnjih iz razloga što se učesnici takmiče za “posao iz snova” i prvi je te prirode.

Ulaskom u rijaliti Mustafa se nada da će mu se život promijeniti nabolje i da će biti uspješan. Također se nada da će mu se želje ostvariti te da će postati javna ličnost.

U rijalitiju je često spominjao da je odrastao bez oca i da mu je bilo jako teško zbog toga. Nedostajala mu je očinska figura i s te strane nije imao mušku podršku. Po svemu sudeći, i zaljubio se u rijalitiju.

Jedan od voditelja rijalitija “Novajlije” je i bivši učesnik “Parova” Aleksandar Požgaj, svima poznat po miješanju u vezu kontroverznog para Milojka Božića i Milijane Bogdanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79