Ko je pretukao i usmrtio Gorana Miletića?

Tužilaštvo istražuje pod kojim su okolnostima nastale povrede od kojih je preminuo osumnjičeni za pokušaj ubistva

Banjalučko Okružno tužilaštvo u petak je formiralo predmet zbog smrti Dragana Miletića nakon što je obdukcijom utvrđeno da je smrt bila nasilna, te da je nastupila usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne.

Ovo je Dragan Miletić: Preminuo od batinama u PU Banjaluka

Krvarenje i udarci

Miletić je, podsjetimo, osumnjičen za pokušaj ubistva koji se desio 2. aprila ove godine u Banjoj Luci, nakon čega je uhapšen.

– Zavod za sudsku medicinu dostavio je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka obdukcioni nalaz i mišljenje u vezi sa smrću Dragana Miletića. Prema dostavljenom obdukcionom zapisniku, smrt je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne, a gdje povrede nastaju udarcem ili udarcima tupotvrdog sredstva (šaka i slično). Tužilaštvo je formiralo predmet i bit će provedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede, saopćeno je. Pokušaj ubistva se, podsjetimo, desio u ugostiteljkom objektu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

– Miletić je bio pod uticajem droge, a prvo je flašom u glavu udario Sašu Ć. Zatim je nožem u grudi ubo Banjalučanina Dragana S. Bilo je krvi i stakla na sve strane, ispričao nam je izvor blizak Tužilaštvu koji navodi da je Miletić odranije poznat po sličnim krivičnim djelima, te da je u više navrata hapšen.
Pogoršano zdravlje

Njemu je nakon hapšenja pozlilo, pa je u teškom zdravstvenom stanju završio u UKC-u, gdje je operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura. Kako je tada saopšteno iz UKC-a, Miletić je poslije operacije bio u teškom stanju, a preminuo je 20. aprila. U Okružnom tužilaštvu Banja Luka ranije su potvrdili da je tužilac, koji je rukovodio istragom, bio obaviješten o pogoršanju zdravstvenog stanja osumnjičenog piše oslobođenje

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79