Ko je trebao biti likvidiran u Sarajevu: Prošle godine dignut mu terenac uzrak, a sad policija spriječila likvidaciju

Anđelko Miličević zvani Žico (31), koji je uhapšen jučer u spektakularnoj akciji sarajevskih policajaca, nakon što su istražitelji od SIPA-e dobili operativne informacije da planira likvidaciju u bh. prijestonici, planirao je da ubije Muhameda Pirića, ekskluzivno saznaje portal „Avaza“.

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je Pirić, navodno, nedavno sam se ušetao u policiju te rekao da sumnja da mu se sprema likvidacija.

Policajci su ozbiljno shvatili prijavu te su u sve uključili i SIPA-u koja je posebnim istražnim radnjama došla do mogućeg izvršioca – Žice.

Policajci u posljednji trenutak spriječili likvidaciju: Anđelko Miličević planirao ubiti muškarca

 

Interesantno je da je Piriću u septembru 2020. godine u garaži zgrade u sarajevskom naselju Nova Otoka dignut uzrak skupocijeni terenac.

Da li se Pirić direktno zamjerio Miličeviću ili je on unajmljen od nekog drugog, otkrit će se tokom opsežne istrage piše Avaz.

Ko je Anđelko Miličević? Od sitnog dilera do profesionalnog ubice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79