Regija BiH Ko Nedžadu Ajnadžiću “šara” po bilbordima?

Ko Nedžadu Ajnadžiću “šara” po bilbordima?

Prvog dana predizborne kampanje oskrnavljen je bilbord aktuelnog načelnika Općine Centar dr. Nedžada Ajnadžića, koji je kandidat SDA za novi načelnički mandat za ovu Općinu, saopćio je Općinski odbor SDA Centar.

U saopćenju se navodi da se “radi se o primitivnom činu, kažnjivom po zakonu, koji je izveden po naredbi opozicionih stranaka koje se, kada nemaju šta ponuditi, okreću ovakvim prizemnim radnjama”. Slučaj je prijavljen PU Centar.

– Podsjećamo da je uništavanje tuđe imovine kažnjivo Krivičnim zakonom FBiH gdje se u članu 293. navodi “ko ošteti, uništi ili učini neupotrebljivom tuđu stvar, kaznit će se novčanom kaznom ili zatvorom do šest mjeseci”. Ovo nas neće obeshrabriti. Nastavljamo s radom kao i protekle četiri godine za još jaču i bolju općinu Centar – poručeno je OO SDA Centar.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79