Kobna nesreća kod Prijedorske petlje: Poznat identitet nastradalog muškarca

Darko Miljuš (30) iz Banja Luke, koji je bio saputnik na motociklu, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Prijedorske petlje u Banjoj Luci, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Vozač motocikla Suzuki Savo Ponjević (33) iz Banja Luke zadobio je povrede, pružena mu je ljekarska pomoć i smješten je u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske.

U nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22 sata, učestvovao je i Predrag Kovjanić (49) iz Prnjavora sa automobilom Peugeot.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjal Luka Siniša Vranješ, zajedno sa službenicima Policijske uprave Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kako bi se utvrdile okolnosti nesreće, a naložena je i obdukcija tijela 30-godišnjaka koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79