Kod Gradačca se sudarila tri kamiona, obustavljen saobraćaj

(Foto: A. K./Klix.ba)

Na magistralnom putu Gradačac-Ormanica, kod mjesta Vučkovci trenutno je obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nesreće u kojoj su se sudarila tri teretna vozila u pokretu, potvrđeno je iz kantonalne policije.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Adnana Sprečić za Klix.ba je kazala da se saobraćajna nesreća dogodila u 12:50 sati te da su učestvovala tri teretna motorna vozila u pokretu.

“Tri teretna motorna vozila su se sudarila u pokretu i na njima je pričinjena veća materijalna šteta, zbog koje pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac obavljaju uviđaj. Povrijeđenih osoba nije bilo”, precizirala je Sprečić.

Zbog policijskog uviđaja trenutno je u potpunosti obustavljen saobraćaj, a vozila se upućuju na alternativni put kroz mjesto Mionica.

 

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79