Kod Visokog je večeras uhapšen muškarac koji se sumnjiči za likvidaciju u Sarajevu

Ovu informaciju za portal Oslobođenje potvrdio je Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a ZDK

Kod Visokog je večeras uhapšen muškarac koji se sumnjiči sa ubistvo 76-godišnjaka u Sarajevu.

Ovu informaciju za portal Oslobođenje potvrdio je Elvedin Fišek, glasnogovornik MUP-a ZDK.

– Na području Visokog jedno lice je lišeno slobode od strane pripadnika Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK. U toku je predaja tog lica kolegama iz MUP-a Kantona Sarajevo. Lice, inicijala N. S. rođeno 1983. godine se sumnjiči za ubistvo 76-godišnjaka u Sarajevu – rekao nam je Fišek.

Podsjećamo, sedamdesetšestogodišnji Sarajlija je ubijen, a sarajevska policija je raspisala potragu za 40-godišnjakom iz Ilijaša zbog sumnje da je usmrtio starca.

Tijelo 76-godišnjeg Š. E. pronađeno je jučer ujutro u njegovom stanu u ulici Ćemerlina broj 7 općina, općina Stari Grad, a nakon što je policiji prijavljeno da se već nekoliko dana ne javlja.

Tokom uviđaja, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, utvrđeno je da je u pitanju nasilna smrt, odnosno da se radi o ubistvu piše Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79