Kofrc priznao da je šipkom tukao Čakara pa ga ubacio u gepek, s njima bila i revolverašica Arnela Ožegović

Nakon što su sarajevski policajci uhapsili Dinu Kofrca (28) iz Prijepolja, nastanjen u Sarajevu, jer je teško pretukao mladića Galiba Čakara i iz gepeka ga izbacio na cestu u naselju Azići na Ilidži, isplivali su novi detalji iz istrage.

Naime, kako nam je otkrio izvor blizak istrazi u društvu Kofrca i Čakara bila je i Arnela Ožegović, koja je također poznata policiji odranije.

Uhapšen Dino Kofrc: Tereti da je teško pretukao mladića G. Č. i iz gepeka ga izbacio na cestu

Sjedili u kafiću

Oni su navodno sjedili skupa u jednom kafiću, a Arnela je otišla prije nego je izbio sukob između Kofrca i Čakara, ali će je istražitelji saslušati na okolnosti napada.

Ožegović je iz anonimnosti izašla kada je iz pištolja ranila svog momka, a hapšena je i u predmetu „Orlando“ gdje su policija i tužilaštvo istraživali organiziranu prostituciju.

Ožegović otišla prije napada na Čakara

Foto: Avaz

Prema policijskim informacijama između Kofrca i Čakara izbila je svađa koja je eskalirala u fizički sukob.

Kofrc je nakon hapšenja priznao da je Čakara pretukao metalnom šipkom nanijevši mu teške tjelesne povrede, nakon čega ga je onesvještenog ubacio u gepek vozila.

Istražitelji sumnjaju da je sukob izbio zbog neraščišćenih računa oko droge prenosi Avaz.

 

Mladića u Sarajevu gepekovali, pretukli pa izbacili iz vozila

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79