Ko je prva beba rođena u Sarajevu?

Prema tvrdnjama uglednog doktora Hasana Tanovića, Gradonačelnik Skaka je pogrešnu bebu darovao i proglasio prvom bebom rođenom u 2019.godini, moglo bi se reći ništa novo od Abdulaha Skake.

Objavu doktora Tanovića prenosimo u potpunosti:

“Izgleda da se gradonacelnik Skaka opet “zbunio” pa otisao u KCUS umjesto u Opstu bolnicu da obidje, daruje i uslika se sa “prvom bebom” rodjenom u 2019 godini koja je rodjena nakon Prve bebe rodjene u 2019 godini.
Ili je jednostavno imao nekontrolisanu potrebu da kao pravi “vojnik stranke” iskoristi priliku i umili se “zeni, majci, kraljici” koja ce to vec znati cjeniti i iz nemilosti uvesti ga u makar malo milosti…
U svakom slucaju cestitke i jednoj i drugoj porodici uz novogodisnju zelju da njihovu djecu u buducnosi niko ne dijeli na “nase i njihove” bebe…”

Doktor Tanović je postavio i otpusni list iz kojeg se jasno vidi da je beba u Općoj bolnici rodena tačno u ponoć dok je beba u KCUS rođena nekoliko minuta iza ponoći.

 

 

Mojportal.ba

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments