Kojović: Prihvatan ismijavanja radi Krajine, bolje to nego da sam ukrao 10 miliona KM na respiratorima

Još uvijek aktuelni predsjednik Naše stranke, Predrag Kojović, govorio o Inzkovom zakonu o negiranju genocida, reakcijama od strane Dodika i RS-a, kao i novom visokom predstavniku Christianu Schmidtu za Source portal.

Predsjednik Naše stranke se osvrnuo i na njegov tvit od prije nekoliko dana kada je postao predmet ismijavanja jer je Jelah smjestio u Krajinu, ali se dotakao i afere “Respiratori”.

“Dobio sam od kolege video, ne razmišljajući brzo sam tvitao, kasnije su mi govorili da obrišem tvit, ali sam rekao ne, sasvim ste upravu, moja je greška… Ja sam jedan od političara koji je najčešće u Krajini, nijedan predsjednik stranke ne dolazi toliko često u Krajinu kao ja. Mogu vam preporučiti gdje da jedete i gdje je najbolja hrana, rekao je Kojović koji se pohvalio poznavanjem ovog dijela BiH.

Kojović je dodao da mu je drago jer ga ljudi prozivaju radi ovog lapsusa, jer, kako kaže, bolje da ga za to prozivaju nego da je ukrao 10 miliona na respiratorima.

“Radi se o lapsusu i prihvatam ismijavanja, sa druge strane mi je drago da me zbog toga prozivaju, a ne da me prozivaju da sam ukrao 10 miliona KM na respiratorima ili da sam namještao nekome posao. Ako su to najveće zamjerke na moj rad, ja sam onda vrlo zadovoljan”, zaključio je Kojović.

Predrag Kojović ne zna geografiju: Misli da se Jelah nalazi u Krajini

Podsjetimo, Kojović je izvinio nakon gafa.

“Sasvim ste u pravu. Moja greška i izvinjenje Jelahu. Iza komentara o čistoći prirode u Krajini – stojim”, naglasio je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79