Kolege se oprostile od dugogodišnje medicinske sestre: Preminula Fikreta Mehmedović

Na zvaničnoj stranici Opće bolnice “Abdulah Nakaš” objavljen je posljednji pozdrav medicinskoj sestri te ustanove Fikreti Mehmedović.

Mehmedović je radila na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo, te je navedeno da je preminula nakon duge i teške bolesti.

“Kolektiv Opće bolnice ‘Prim. dr. Abdulah Nakaš’ ostao je bez dugogodišnje uposlenice Fikrete Mehmedović, akušersko-ginekološke medicinske sestre na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo, koja je preminula nakon duge i teške bolesti“, navedeno je na početku.

Dodaju da je punih 18 godina bila uposlenica ove ustanove.

Punih 18 godina, sve do smrti, naša Fikreta Mehmedović vrijedno i profesionalno je radila svoj posao i bila veliki oslonac i podrška pacijenticama i svojim kolegama. Pamtit ćemo je po njenoj dobroti, požrtvovanosti i spremnosti da pomogne svima kojima je pomoć bila potrebna. Nedostajat će nam puno, a najviše svojim kćerkama i porodici s kojima duboko suosjećamo i kojima upućujemo iskrenu sućut“, naveli su iz ove ustanove.

Dženaza namaz će se obaviti danas u Sarajevu.

  (VIDEO) Djeca žive digitalno, a opasnosti su brojne

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79