Kolege traže vozača kamiona iz Zavidovića: “Zadnja 2 dana nije nikome dostupan”

Donosimo vam potresan apel za potragu državljaninu Bosne i Hercegovine koji se zadnji put javio da se nalazi u Španiji.

Kako doznajemo kamiondžije iz cijelog Balkana tragaju za vozačem iz Zavidovića, gospodinom Adisom Čiva piše Crna-Hronika.

“Radi se o vozaču kamiona iz Zavidovića. Zadnja informacije je da radi za firmu iz Kopra i da vozi za Španiju. Ime mu je Adis Čiva. Zadnja dva dana nije dostupan pa svaka informacije je dobrodošla”

“21.5.2023. godine sam s njim bio u kontaktu i kazao mi je da u srijedu parkira i napušta špediciju, da više ne može psihički izdržati život u kabini. Molimo samo da je dobro i zdravo”

“Ja ga sreo početkom mjeseca na pumpi u Zavidovićima i meni je rekao da neće još dugo raditi špediciju. Mjesec,dva i da ide odmoriti malo. Ne mogu ovo prihvatiti nikako. Samo da je živ i zdrav. Znam da je dobar momak, pravedan.”

“Čovjek je izgleda baš tako i odlučio da ode negdje sam, da odmori mozak i da skonta kako dalje. Moje mišljenje je da je živ i zdrav”

“22.5 sam pisao s njim. Bio je u Barceloni. Planirao je danas 25.5. kući, tako smo se dogovorili”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79