Koliko će koštati vjenčanje? Niko ne može unijeti mobilni telefon, posebni uslovi!

U 15.00 sati zakazano je šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, nakon toga u 16.00 sati održat će se građansko vjenčanje biznismena Ćamila Humačkića i kćerke Bakira i Sebije Izetbegović, Jasmine Izetbegović.

Ovo je vjenčanje koje će definitivno obilježiti 2021. godinu, a detalji koje saznajemo od izvora bliskog porodici Izetbegović tome idu u prilog.

Oko 250 zvanica prisustvovat će svečanosti u hotelu Evropa, a gosti će kako saznajemo prije ulaska u sale morati odložiti mobilne telefone. Pozivnice su čipovane, odnosno niko ko nije na spisku zvanica ne može ući bez tih pozivnica koje su vjerovatno odabrane zbog zaštite privatnosti ali i sigurnosti mladenaca i gostiju.

Ono što izaziva najviše pažnje svakako je suma koja se izdvojila za ovo veselje. Pominje se basnoslovna cifra u iznosi od milion KM, a navodno će vjenčanje finansirati sam mladoženja.

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdoğan u Sarajevo je stigao sa porodicom, suprugom Emine Erdoğan, sinom Bilalom i snahom Reyyan. Bilal i Reyyan su i dugogodišnji prijatelji Jasmine Izetbegović, a sam Erdogan će biti svjedok na obje ceremonije vjenčanja, odnosno na građanskom i šerijatskom vjenčanju.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79