Kolinda kao štreberka u šopingu: U ruci A4 format, a maska na licu

Iako je ovog ljeta postigla još jedan profesionalni uspjeh kad je kao prva žena iz Hrvatske izabrana za članicu Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), 52-godišnja Kolinda Grabar Kitarović ipak nalazi vremena i za brigu o svom domaćinstvu, piše Jutarnji list.

Bivša predsjednica Hrvatske jučer je tako viđena u jednoj trgovini kod Svačićevog trga u Zagrebu u kupovini, za koju se očito vrlo dobro pripremila.

U rukama je imala papir A4 formata s popisom namirnica, koji je ‘štreberski’ provjeravala da joj nešto ne promakne. Društvo su joj pravile dvije mlađe žene, koje su pomagale da im sve ide brže.

Sve se zbivalo oko podneva pa je moguće da je za kupnju iskoristila vrijeme pauze na poslu. Bivša predsjednica Hrvatska i njene saradnice nosile su zaštitne maske, što je i propisano u svim zatvorenim prostorijama, a to joj je pomoglo da neometano obavi kupnju.

Naime, ležerno odjevenu Grabar Kitarović, samo s repom bez komplicirane frizure, još i s maskom na licu malo ko je prepoznao, stoga je kupnju obavila inkognito.

Grabar Kitarović odabrala je puno voća, a posebno se zadržala uz policu za začinima.

Znamo da ona voli kuhati, budući da je to često isticala, a omiljeni specijalitet joj je ‘lažna pašticada’ koju njezini ukućani obožavaju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79