Kome se zamjerio vlasnik hotela „Vučko“: Ispred kuće zapaljen Audi Milomira Cicka Provića

Nepoznati piromani jučer su u 4.50 sati na Palama zapalili Audi A6, čiji je vlasnik Milomir Cicko Prović, vlasnik hotela “Vučko”, potvrđeno je za „Avaz“ iz izvora bliskog istrazi.

Kako saznajemo, skupocjeno vozilo sarajevskog biznismena i nekadašnjeg sportskog sekretara FK Željezničar bilo je parkirano ispred njegove kuće u ulici Ulići na Palama.

Na lice mjesta izašli su policajci i pripadnici Vatrogasne jedinice Pale, koji su lokalizirali požar. Vatrena stihija se proširila i na Golf 7, vlasništvo kćerke Provića.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su da je Audi u potpunosti izgorio, dok je na Golfu pričinjena manja materijalna šteta. Kako saznajemo, izgorjelo je stop svjetlo.

Uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, policajci su zajedno sa sudskim vještakom obavili uviđaj.

Potraga za počiniocima je u toku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79